logo

DITA PA ASHENSORË

Dita pa Ashensorë SHQIPËRIA Evente

Dita pa Ashensorë u krijua me idenë e thjeshtë për të motivuar njerëzit të zgjedhin shkallët në vend të ashensorëve, pasi zgjedhja e shkallëve është më e mirë për shëndetin tonë të përgjithshëm dhe mund të na japë një nxitje të aktivitetit fizik në çdo moment të ditës. Dita Pa Ashensorë është një iniciativë e International Sport Culture Association - ISCA, si pjesë e fushatës NowweMOVE. 

Koordinator kombëtar për Shqipërinë

NowWeMoveWeek

Xheni Dimraj

FSHSSH është Anëtare e ISCA | International Sport and Culture Association 

 

Distinktivi ISCA tregon angazhimin tonë në nivelin e anëtarësimit.

NowWeMove

 

 

SI MUND TË BASHKOHEMI NË LËVIZJEN GLOBALE 28 PRILL 2021?  

Është e lehtë! Thjesht përdorni shkallët dhe #GjejLëvizjenTënde si edhe shpërndani lëvizjet tuaja me ne, me foto dhe/ ose video me dy hashtags të fushatës #UseTheStairs dhe #NoElevatorsDay.

Eurocol Hyrja 2 - Dita pa Ashensorë 2021 - YouTube

Eurocol Hyrja 1 - Dita pa Ashensorë 2021 - YouTube

Eurocol Hyrja 1 - Dita pa Ashensorë 2021 - YouTube

Tirana Dekor - Dita pa Ashensorë 2021 - YouTube

Peshengritje "Dritan Kalemi" Elbasan - Dita pa Ashensorë 2021 - YouTube

Dita pa Ashensorë SHQIPËRIA Evente